Kapustové závitky s vejci

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme ve studené vodě a oloupeme.
  • 2
    Omytou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, scedíme, odřízneme košťál a rozdělíme na listy.
  • 3
    Listy složíme na sebe asi po 4 kusech, na každou porci dáme jedno vejce, zabalíme a ovážeme nití.
  • 4
    Závitky obalujeme v mouce a po všech stranách rychle smažíme na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.