Kapustový salát s jablky
20 min.
Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaCukr krupice
- 1kusCitrony
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Z kapusty odstraníme všechny tmavé listy. Ze srdíčka vykrojíme košťál, kapustu omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky.
- 2Omytá jablka nakrouháme na nudličky, polijeme olejem, citronovou šťávou, osolíme, osladíme a okyselíme. Přidáme nakrájenou kapustu a dobře promícháme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.