Kapustový salát s protlakem
15 min.
Ingredience
- 400gramůKapusta hlávková
- 100gramůOkurky nakládané
- 120gramůJablka
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 4gramySůl
- 5gramůCukr krupice
- 30mililitrůOlej olivový
- 50gramůKopr čerstvý
- 3decilitryProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kapustu nakrájíme na slabé proužky, osolíme a necháme v míse změknout. Okurky a jablka nastrouháme na hrubém struhadle, promícháme s rajským protlakem, olejem a smetanou, trochu osladíme. Nakonec vmícháme změklou kapustu a nasekaný kopr a rozdělíme do misek. Ozdobíme snítkou kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.