Karamelizovaná růžičková kapusta

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
4 g
Vápník
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu očistíme a dusíme 7 minut skoro doměkka. Poté je přepůlíme na polovinu a osolíme.
  • 2
    Olivový olej rozpálíme v hluboké pánvi. Přidáme kapustu řezem dolů a 5 minut smažíme dohněda. Poté je otočíme a ještě 3 minuty smažíme.
  • 3
    Dáme je na servírovací talíř a zalijeme je šťávou z citronu.
  • 4
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.