Karamelové koblihy

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 120gramůPečivo pšeničné jemné máslové
    • 60gramůTvaroh jemný
    • 20gramůCukr moučkový
    • 80gramůŠlehačka ve spreji
    • 35gramůKakao
    • 100gramůTopping karamelový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečivo kulatého tvaru rozkrojíme podélně napůl, vydlabeme trochu střídky. Karamelovou polevu smícháme s tvarohem, podle chuti dosladíme, potřeme polovinu půlek pečiva silnější vrstvou, přiklopíme zbylými půlkami pečiva, ozdobíme šlehačkou, posypeme kakaovým práškem a před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.