Karbanátky na chilli
16 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 40mililitrůOlej slunečnicový
- 500gramůHovězí maso mleté
- 4kusyCuketa
- 2kusyVejce slepičí
- 120mililitrůOcet kvasný lihový
- 2lžičkyCukr krupice
- 2kusyHořčičné semínko
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 1kusChilli paprička
- 0,5lžičkaOlej chilli
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
19 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce, přidáme mleté maso a cuketu nakrájenou na tenké proužky. Ze směsi vytvoříme karbanátky, osmažíme je na oleji a udržujeme teplé.
- 2Mezitím smícháme sójovou omáčku, ocet, cukr, cibulku a chilli papričku nasekané najemno, semínka a olej.
- 3Podáváme s vařenou rýží a s dipem ve vedlejší misce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.