Karbanátky z mletých slanečků

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
26 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
199 mg
Cukr
638 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky na chvíli namočíme do části mléka, vyjmeme a stáhneme z kůže. Žemle navlhčíme zbylým mlékem, vymačkáme a umeleme spolu se slanečky. Do směsi přidáme 2 žloutky, 1 bílek, zakysanou smetanu a nasekaný kopr. Vše dobře promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, potřeme je rozšlehaným bílkem a obalíme ve strouhance. Karbanátky smažíme na pánvi na másle dozlatova. Vhodnou přílohou jsou smažené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.