Karlovarský guláš

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
327 mg
Cukr
715 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme cibuli a nakrájíme na drobno. Poté cibuli zpěníme na světlý octín na másle a přidáme maso rozkrájené na kostky a osolené. Maso opečeme a přimícháme červenou papriku. Mírně osmahneme a občas podléváme. Dusíme do měkka.
  • 2
    Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do šťávy, přilijeme smetanu, dobře rozmícháme a ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.