Karotka s tuňákem a vejci

32 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
113 mg
Cukr
397 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut) a oloupeme. Nasekáme bílky a žloutky zvlášť.
  • 2
    Do mísy nastrouháme očištěnou karotku, přidáme tuňáka i s olejem, citronovou šťávu a vše promícháme.
  • 3
    Salát ozdobíme nasekanými žloutky a bílky.
  • 4
    Nakonec posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.