Karotka s tuňákem a vejci
32 min.
Ingredience
- 8kusůKarotka baby
- 125gramůTuňák v oleji
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
113 mg
Cukr
397 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut) a oloupeme. Nasekáme bílky a žloutky zvlášť.
- 2Do mísy nastrouháme očištěnou karotku, přidáme tuňáka i s olejem, citronovou šťávu a vše promícháme.
- 3Salát ozdobíme nasekanými žloutky a bílky.
- 4Nakonec posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.