Karotková placka s drůbežím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 100gramůKrůtí prsa
    • 250gramůKarotka
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 1lžíceDroždí
    • 1hrstPetržel - nať
    • 150gramůJogurt bílý
    • 2lžíceOvesné vločky
    • 1kusVejce slepičí
    • 1lžičkaOmáčka sójová
    • 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
32 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
9 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si nakrájíme maso na nudličky a umeleme je. Očištěnou, oloupanou a nastrouhanou karotku smícháme s citronovou šťávou, obojími vločkami, vejcem a sójovou omáčkou.
  • 2
    Vedle si opereme petrželku a nasekáme ji a přidáme do jogurtu.
  • 3
    Na teflonové pánvi rozpustíme tuk a ze směsi karotky a masa uděláme placičky a z obou stran je opékáme dozlatova po dobu asi 5 minut.
  • 4
    Hotové placky podáváme s petrželkovým jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.