Kaše z ovesných vloček

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko nalijeme do hrnce, přidáme vločky a špetku soli.
  • 2
    Za stálého míchání přivedeme mléko k varu.
  • 3
    Zmírníme teplotu a přidáme kousek másla.
  • 4
    Stále mícháme, aby se kaše nepřipálila.
  • 5
    Vaříme 15 minut, dokud nezhoustne.
  • 6
    Nalijeme na talíř, pocukrujeme a ozdobíme kousky jahod a několika lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.