Kaštanový chléb se lněným semínkem
185 min.
Ingredience
- 300gramůMouka chlebová
- 100gramůMouka z jedlých kaštanů
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůLněné semínko
- 230mililitrůVoda pitná
- 50mililitrůMléko plnotučné
- 5gramůSůl
- 40gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme chlebovou a kaštanovou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, mlékem, rozpuštěným máslem a nakonec přidáme sušené droždí. Prohněteme a dáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme na program „francouzský chléb“, po zaznění signálu přidáme lněné semínko a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.