Kaštanový chléb se lněným semínkem

185 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůMouka chlebová
    • 100gramůMouka z jedlých kaštanů
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 40gramůLněné semínko
    • 230mililitrůVoda pitná
    • 50mililitrůMléko plnotučné
    • 5gramůSůl
    • 40gramůCukr krupice
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme chlebovou a kaštanovou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, mlékem, rozpuštěným máslem a nakonec přidáme sušené droždí. Prohněteme a dáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme na program „francouzský chléb“, po zaznění signálu přidáme lněné semínko a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.