Kaštany dušené

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
995 mg
Cukr
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany vyskládáme na plech a vložíme je na 7 minut do vyhřáté trouby, aby se daly oloupat. Kaštany oloupeme, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme kousek fenyklu a vaříme 20 minut. Přidáme máslo, osolíme, vodu necháme vyvařit na čtvrtinové množství, čímž šťáva mírně zhoustne. Kaštany budou díky máslu pěkně lesklé.
  • 2
    Podáváme jako přílohu ke zvěřině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.