Kaviár z husích jater

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. Připravíme pánev a rozpálíme na ní sádlo. Vhodíme na něj cibuli, orestujeme ji a jakmile je opečená dozlatova, přidáme na ni husí játra a ještě dalších 10 minut restujeme.
  • 2
    Zatímco se játra restují, v menším hrnci natvrdo uvaříme 5 vajec. Pak je zchladíme, oloupeme skořápku a vejce nasekáme nadrobno. Nasekaná vejce s orestovanými husími játry umeleme v mlýnku. Potom umletou směs ještě dosolíme a dopepříme. Mažeme na pečivo a zdobíme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.