Kaviár z kapřích jiker
15 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 250gramůKapří jikry
- 250mililitrůOlej rostlinný
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
67 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
289 mg
Cukr
830 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.
- 2Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.
- 3Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.