Kaviár z kapřích jiker

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 50gramůCibule
    • 250gramůKapří jikry
    • 250mililitrůOlej rostlinný
    • 50mililitrůCitronová šťáva
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
67 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
289 mg
Cukr
830 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.
  • 2
    Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.
  • 3
    Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.