Kávový rýžový dezert
60 min.
Ingredience
- 50gramůKokos - mletý (Kopra)
- 4lžičkyKáva mletá
- 1litrVoda pitná
- 200gramůRýže loupaná
- 1kusCukr vanilka
- 4lžíceMed včelí
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Mletou kávu zalijeme vroucí vodou a ještě horkou kávu scedíme. Přidáme spařenou rýži, kokos, vanilkový cukr, vše vaříme asi 45 minut.
- 2Uvařenou směs přecedíme a vmícháme do ní med. Rozdělíme do pohárů a dezert ozdobíme ušlehanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.