Kebab z jehněčí kýty

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
60 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
584 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso z kýty nakrájíme na menší kousky, které dáme do mísy.
  • 2
    Maso opepříme, osolíme, navrch dáme pokrájenou cibuli, přelijeme
  • 3
    1,5 dl olivovým olejem a necháme uležet skoro 1 hodinu v chladu.
  • 4
    Naložené maso bez cibule napícháme na jehly a grilujeme na roštu.
  • 5
    Během grilování maso potíráme olejem z marinády.
  • 6
    Hotový kebab podáváme posypaný sladkou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.