Kebab z jehněčí kýty
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 600gramůJehněčí kýta
- 1lžičkaPepř bílý
- 1,5decilitryOlej olivový
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
60 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
584 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí maso z kýty nakrájíme na menší kousky, které dáme do mísy.
- 2Maso opepříme, osolíme, navrch dáme pokrájenou cibuli, přelijeme
- 31,5 dl olivovým olejem a necháme uležet skoro 1 hodinu v chladu.
- 4Naložené maso bez cibule napícháme na jehly a grilujeme na roštu.
- 5Během grilování maso potíráme olejem z marinády.
- 6Hotový kebab podáváme posypaný sladkou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.