Kebab z vepřové pečeně

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
53 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kostky nakrájené maso, kousky papriky, výseče cibule, kousky ananasu a dobře promícháme. Zakryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.
  • 2
    Maso napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky, cibule a ananasu. Kebab potřeme zbylou marinádou. Opékáme jej 4-5 minut z každé strany, aby maso bylo dobře propečené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.