Kebab z vepřové pečeně
35 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová pečeně
- 150gramůPaprika červená
- 160gramůCibule
- 250gramůAnanas
- Marináda
- 90mililitrůOlej slunečnicový
- 90mililitrůOmáčka sójová
- 40mililitrůLimetka
- 3stroužkyČesnek
- 3lžíceCukr krupice
- 5gramůZázvor mletý
- 5gramůFenykl obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
53 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kostky nakrájené maso, kousky papriky, výseče cibule, kousky ananasu a dobře promícháme. Zakryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.
- 2Maso napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky, cibule a ananasu. Kebab potřeme zbylou marinádou. Opékáme jej 4-5 minut z každé strany, aby maso bylo dobře propečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.