Kedlubnová kaše

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve oloupeme a očistíme kedlubny bez lístků, brambory a cukety a rozkrájíme na kostičky a cuketu na centimetrové plátky.
  • 2
    Rozpustíme polovinu tuku a podusíme na něm kedlubny, cukety a brambory, přidáme 100 ml vody a povaříme asi 15 minut pod pokličkou. Kedlubnovou nať natrháme a po 15 minutách vaření ji přidáme na 5-10 minut a ještě povaříme.
  • 3
    Celou směs rozmixujeme a přidáme zbylý tuk a žloutky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.