Kedlubnová omáčka
35 min.
Ingredience
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusZakysaná smetana
- 2kusyKedlubna
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Nastrouháme kedlubny, přidáme pepř, kmín, masox a vaříme v trošce vody.
- 2Z másla a mouky uděláme jíšku a přidáme k podušeným kedlubnám. Dohladka vymícháme.
- 3Přidáme zakysanou smetanu a podáváme k uzenině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.