Kedlubnová polévka s rajčaty

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. V hrnci rozehřejeme máslo, kedlubny na něm zpěníme, zalijeme 1 litrem vody, přivedeme k varu a vaříme 10 minut.
  • 2
    Rajčata a pórek nakrájíme na kolečka a pidáme do polévky. Osolíme, okořeníme polévkovým kořením a vaříme ještě dalších 20 minut.
  • 3
    Polévku stáhneme z ploténky, zašleháme do ní vejce a podáváme s pečivem posypanou strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.