Kedlubnové zelí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo.
  • 2
    Na másle opečeme pokrájenou cibuli, přidáme kedlubny, ocet, sůl, kmín a cukr, vše promícháme a zalijeme asi 150 ml vody a přivedeme k varu.
  • 3
    Zvolna dusíme asi 20 minut až je kedlubna měkká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
jelito
čt 14. 7. 2016
Kedlubnové zelí
Zbožňuji kedlubnové zelí! K huse je fajn!