Kedlubnové zelí
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžičkyKmín drcený
- 2lžíceCukr krupice
- 5kusůKedlubna
- 1špetkaSůl
- 100mililitrůOcet vinný
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo.
- 2Na másle opečeme pokrájenou cibuli, přidáme kedlubny, ocet, sůl, kmín a cukr, vše promícháme a zalijeme asi 150 ml vody a přivedeme k varu.
- 3Zvolna dusíme asi 20 minut až je kedlubna měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
jelito
čt 14. 7. 2016
Kedlubnové zelí
Zbožňuji kedlubnové zelí! K huse je fajn!