Kedlubnové zelí II

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou kedlubnu nahrubo nastrouháme.
  • 2
    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, přilijeme trochu vody, uvedeme do varu a přidáme nastrouhanou kedlubnu. Poprášíme hladkou moukou a zvolna krátce podusíme.
  • 3
    Po chvíli kedlubnu rozmícháme s moukou, osolíme, okmínujeme a podle potřeby přidáme několik lžic vody. Dusíme doměkka.
  • 4
    Měkkou kedlubnu okyselíme, osladíme a necháme jen přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.