Kedlubnové zelí II
50 min.
Ingredience
- 150gramůKedlubna
- 5gramůOlej rostlinný
- 10gramůCibule
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 150mililitrůVoda pitná
- 3gramyMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou kedlubnu nahrubo nastrouháme.
- 2V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, přilijeme trochu vody, uvedeme do varu a přidáme nastrouhanou kedlubnu. Poprášíme hladkou moukou a zvolna krátce podusíme.
- 3Po chvíli kedlubnu rozmícháme s moukou, osolíme, okmínujeme a podle potřeby přidáme několik lžic vody. Dusíme doměkka.
- 4Měkkou kedlubnu okyselíme, osladíme a necháme jen přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.