Kedlubnové zelí na víně

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, kedlubny očistíme, oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo.
  • 2
    V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, orestujeme, přidáme kedlubnu, podlijeme vínem, troškou vody a dusíme, dokud se tekutina úplně neodpaří. Nyní zakápneme octem, ochutíme solí, cukrem, prohřejeme a odstavíme.
  • 3
    Podáváme jako teplou přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.