Kedlubny dušené na másle
50 min.
Ingredience
- 1800gramůKedlubna
- 150mililitrůVoda pitná
- 150gramůMáslo čerstvé
- 15gramůSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.
- 2Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 1. 8. 2015
Kedlubny dušené na másle
Kedlubny ve své kuchyni používám docela často, tato příprava je jednoduchá a kedlubny moc dobré. Podávala jsem jako přílohu společně s bramborami k masu.