Kedlubny dušené na másle

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.
  • 2
    Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 1. 8. 2015
Kedlubny dušené na másle
Kedlubny ve své kuchyni používám docela často, tato příprava je jednoduchá a kedlubny moc dobré. Podávala jsem jako přílohu společně s bramborami k masu.