Kedlubny na smetaně

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny s mladou zelenou natí oloupeme, nakrájíme na hranolky a dáme se smetanou do hrnce. Přidáme sůl, pepř, cukr, citrónovou šťávu a muškátový oříšek. Vaříme mírným varem asi 15 minut.
  • 2
    Lístky srdíčka opereme, nakrájíme na nudličky a 5 minut před koncem varu je přidáme ke kedlubnám. Upravíme na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.