Kedlubny s vejci

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme kedlubny, osolíme, okmínujeme, osladíme a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme vodou.
  • 3
    Po vydušení šťávy zalijeme měkké kedlubny rozšlehanými vejci, která necháme ztuhnout.
  • 4
    Pokrm podáváme posypaný nasekanými kedlubnovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.