Kedlubny zapečené se sýrem
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 2lžíceSýr Parmezán
- 4kusyKedlubna
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5šálekSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nakrájíme na hranolky, osolíme je a dusíme na másle podlité trochou vývaru. Šťávu necháme vydusit, ale kedlubny nesmějí příliš změknout.
- 2Zapékací mísu vymastíme máslem, vložíme do ní kedlubny a zalijeme je smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě.
- 3Podáváme s toasty jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.