Kedlubny zapečené se sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané kedlubny nakrájíme na hranolky, osolíme je a dusíme na másle podlité trochou vývaru. Šťávu necháme vydusit, ale kedlubny nesmějí příliš změknout.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme máslem, vložíme do ní kedlubny a zalijeme je smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě.
  • 3
    Podáváme s toasty jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.