Klasická rajčatová salsa

20 min.
Mexiko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
37 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme šťávu a jemně nastrouhanou kůru z limetky.
  • 2
    Spařená, oloupaná a nakrájená rajčata přidáme k cibuli, ochutíme cukrem, solí a velkým svazkem nasekaného koriandru. Přidáme opečené a oloupané, nahrubo nasekané chilli.
  • 3
    Vše promícháme a necháme 2-3 hodiny v lednici. Před podáváním ozdobíme proužky limetkové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.