Klasická rajčatová salsa
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyChilli paprička
- 2kusyLimetka
- 8kusůRajčata
- 1kusKoriandr čerstvý
- 1špetkaSůl
- 0,25lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme šťávu a jemně nastrouhanou kůru z limetky.
- 2Spařená, oloupaná a nakrájená rajčata přidáme k cibuli, ochutíme cukrem, solí a velkým svazkem nasekaného koriandru. Přidáme opečené a oloupané, nahrubo nasekané chilli.
- 3Vše promícháme a necháme 2-3 hodiny v lednici. Před podáváním ozdobíme proužky limetkové kůry.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.