Klášterní rohlíčky

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, cukru, žloutku, másla, mletých mandlí a 50g nastrouhané čokolády vypracujeme těsto. Necháme je chvilku v chladu odpočinout.
  • 2
    Z těsta utvoříme válečky, rozdělíme je na dílky a tvoříme baculaté rohlíčky. Klademe je na plech a opatrně pečeme dorůžova.
  • 3
    Po vychladnutí glazujeme rohlíčky zbylou rozpuštěnou čokoládou a sypeme je sekanými arašídy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.