Klobásky s jablečno-bramborovou kaší

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kousky. Jablko oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Brambory uvaříme doměkka.
  • 3
    Na pánvi opékáme klobásky ze všech stran 15-20 minut.
  • 4
    Na polovině másla opečeme cibuli, poté přidáme vývar a mícháme po dobu 2 minut. Omáčku zahustíme hladkou moukou.
  • 5
    Na zbylém másle opečeme jablka doměkka.
  • 6
    Jablka smícháme s bramborami a rozmixujeme je. Spolu s klobáskami je rozdělíme na čtyři talíře. Doplníme cibulovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.