Klobásová smaženice

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
61 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásky nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno, vařené brambory na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, klobásu a smažíme, dokud cibule nezezlátne. Přilijeme rozkvedlaná vejce a rychle promícháme, osolíme, necháme vejce srazit.
  • 3
    Pekáček trochu vymažeme tukem, vyskládáme do něj brambory, na ně položíme klobáskovou směs z pánve a dáme zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 15 minut.
  • 4
    Pokrm rozdělíme na talíře a teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.