Kmínová čorba

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
458 mg
Cukr
196 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci připravíme z oleje a mouky světle hnědou jíšku. Jakmile jíška začne chytat hnědou barvu, zalijeme ji vodou, přidáme kmín, sůl a vaříme čtvrt hodiny.
  • 2
    Ke konci vaření pustíme do polévky jedno vejce, lehce promícháme, přidáme lžíci nadrobno nasekané zelené petrželky, dosolíme podle chuti a odstavíme.
  • 3
    Čorbu podáváme s osmaženými kostičkami chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.