Kmínový chléb se sardinkami
206 min.
Ingredience
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůSardinky v oleji
- 10gramůCibulka jarní
- 10gramůKypřicí prášek do pečiva
- 150gramůSýr Čedar
- 5gramůSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 10mililitrůMléko plnotučné
- 5gramůKmín mletý
- 5gramůKmín celý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
485 mg
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce, přilijeme mléko a rozpuštěné máslo, přidáme jarní cibulku nakrájenou i s natí, sůl, koření, prášek do pečiva, strouhaný čedar, hladkou mouku a nakonec pokrájené sardinky z konzervy. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.