Kmínový chleba

115 min.
Česká republika

Ingredience

    • 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 170mililitrůVoda pitná
    • 2lžičkySůl
    • 2lžičkyCukr krupice
    • 3lžičkyOlej rostlinný
    • 1lžičkaKmín celý
    • 350gramůMouka chlebová
    • 120gramůMouka celozrnná špaldová
    • 70gramůMouka žitná bílá
    • 2lžíceChlebový kvásek
    • 15gramůDroždí
  • Na posypání
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny suroviny dáme do pekárny, nejprve tekuté, poté mouku, kvásek a droždí. Zapneme program „Celozrnný“ a necháme kynout.
  • 2
    Před třetím kynutím těsto posypeme kmínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.