Koblihy se sýrem a cibulí

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
150 mg
Cukr
377 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci ohřejeme vodu a máslo, postupně přivedeme k varu. Vhodíme naráz všechnu mouku a odstavíme. Těsto intenzivně hněteme velkou vařečkou, až se přestane lepit na stěny. Postupně přidáme rozšlehaná vejce, nastrouhaný sýr, cibuli nadrobno, koření a dobře prohněteme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme dostatečné množství oleje, aby koblihy plavaly. Lžící vykrajujeme porce těsta a opatrně vkládáme do horkého oleje a smažíme 3-4 minuty dozlatova. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.