Kokosky z kondenzovaného mléka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
42 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
14 g
Vápník
156 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na teplotu 180 °C.
  • 2
    Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl a kokosovou moučku. Sypké přísady promícháme a poté na ně nalijeme kondenzované mléko, těsto řádně promícháme. Plnou polévkovou lžíci směsi klademe na plech ve vzdálenosti zhruba 2,5 centimetru od sebe (podle velikosti). V troubě pečeme dozlatova. Hotové kokosky necháme vychladnout na mřížce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.