Koláč hruškový

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vody a másla vypracujeme těsto, které vyválíme a vložíme do formy, na stěnách uděláme okraj. Na těsto vkládáme plátky oloupaných hrušek.
  • 2
    V hrnci smícháme cukr, mléko a vejce. Zahřejeme za stálého míchání na mírném ohni do zhoustnutí, ale nevaříme.
  • 3
    Poté nalijeme na těsto s hruškami a koláč pečeme 40 minut ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.