Koláč s bramborami

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1071 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
56 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky a necháme rozehřát na pánvi. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, asi 10 minut dusíme.
  • 2
    Den předem uvařené a oloupané brambory nastrouháme, smícháme s cibulí a slaninou, přidáme vejce a smetanu, osolíme a okořeníme muškátovým oříškem.
  • 3
    Kynuté těsto (např. těsto na pizzu) rozválíme na tloušťku asi 3 mm, vložíme do vymazané koláčové formy a na ně navrstvíme bramborovou náplň. Pečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů zvolna asi hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.