Koláč s čokoládovou pěnou

33 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslové sušenky dáme do sáčku a válečkem je rozdrtíme na jemné drobky. V mělké zapékací formě o průměru 20-23 cm smícháme drobky sušenky s máslem a upěchujeme na dno a stěny formy.
  • 2
    Pečeme v předehřáté troubě na 190°C asi 8 minut, potom necháme koláč ve formě vychladnout.
  • 3
    Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tvaroh vyšleháme se salkem, přidáme čokoládu a šleháme až je směs hladká. Směs nalijeme na korpus koláče a dáme do lednice. Nejlépe přes noc.
  • 4
    Koláč ozdobíme svitky kandované pomerančové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.