Koláč s Tofu
70 min.
Ingredience
- 125gramůPiškoty celozrnné
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůDatle
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 20gramůCitronová kůra
- 40mililitrůVoda pitná
- 350gramůSýr sójový - Tofu
- 150mililitrůDžus jablečný
- 100gramůBanány
- 3mililitryTresť vanilková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Celozrnné piškoty nadrtíme, smícháme s rozpuštěným máslem a rozprostřeme na plech, potažený papírem na pečení. Do kastrůlku vložíme datle, přidáme citronovou kůru, šťávu, vodu, povaříme 5 minut a odstavíme. Přidáme oloupaný banán, Tofu, jablečný džus, zakápneme vanilkovou esencí a rozmixujeme na hustou kaši. Naneseme ji na piškovou směs na plechu, uhladíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180°C asi 40 minut.
- 2Před podáváním koláč vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.