Koláč s třešněmi

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
31 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z 200 g mouky, másla, 50 g cukru a špetky soli vytvoříme nelepivé těsto, které necháme 30 minut odležet.
  • 2
    Třešně omyjeme a vypeckujeme.
  • 3
    Z 25 g mouky, vajec, 125 g cukru, mandlového prášku a 200 ml mléka vytvoříme krém.
  • 4
    Těsto rozválíme na plát a přendáme ho do máslem vymazané koláčové formy. Dno propícháme vidličkou.
  • 5
    Na těsto nasypeme třešně a vše zalijeme krémem.
  • 6
    Pečeme při 190 °C 60 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.