Koláč včelí bodnutí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
30 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku rozpustíme máslo a cukr, přidáme vanilkový cukr, mandlové lupínky, smetanu, za stálého míchání zahříváme při mírné teplotě. Hotovou směs necháme trochu vychladnout.
  • 2
    Tvarohové těsto vyválíme a položíme na vymazaný plech, navrch dáme připravenou směs.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20 - 25 minut, až je povrch hnědý a křupavý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.