Koláč z křehkého těsta s ricottou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
29 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
803 mg
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Vejce s cukrem dobře utřeme, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, vodu z pomerančových květů a ricottu. Směs mícháme dokud nevznikne hladká konzistence.
  • 3
    Formu na koláč vymažeme a vyložíme křehkým těstem. Na těsto rezetřeme sýrovou směs.
  • 4
    Pečeme asi 20minut do zlatohněda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.