Koláč z nezrajícího sýru

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
47 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oddělíme žloutky od bílků, žloutky smícháme s riccottou a vyšleháme.
  • 2
    Přidáme rozpuštěné máslo, mouku, cukr a 3 kapky vanilkového extraktu.
  • 3
    Bílky vyšleháme do pevného sněhu a přimícháme do směsi.
  • 4
    Formu vyplníme listovým těstem, poté naplníme sýrovou směsí.
  • 5
    Pečeme při 160°C cca 50 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.