Koláč z nezrajícího sýru
80 min.
Ingredience
- 150gramůCukr moučkový
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůListové těsto
- 450gramůSýr Ricotta
- 100gramůMáslo čerstvé
- 55gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 6mililitrůTresť vanilková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
47 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Oddělíme žloutky od bílků, žloutky smícháme s riccottou a vyšleháme.
- 2Přidáme rozpuštěné máslo, mouku, cukr a 3 kapky vanilkového extraktu.
- 3Bílky vyšleháme do pevného sněhu a přimícháme do směsi.
- 4Formu vyplníme listovým těstem, poté naplníme sýrovou směsí.
- 5Pečeme při 160°C cca 50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.