Koláčky s černým rybízem

57 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
765 mg
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme kompot z černého rybízu, přilijeme pomerančovou šťávu, přisypeme cukr a vaříme 20 minut do husta. Přidáme mletou lékořici, promícháme, odstavíme a necháme vychladnout. Plát listového těsta rozložíme na stůl, vykrojíme z něj čtyři kolečka, vyskládáme na plech, potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut. Koláčky vyjmeme, na každý rovnoměrně naneseme rybízovou směs, navrch položíme tenké plátky sýra a plech vrátíme na dvě minuty do trouby, aby se sýr trochu roztekl.
  • 2
    Koláčky rozdělíme na talířky a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.