Koláčky s hroznovým vínem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
965 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z plátu listového těsta pomocí skleničky vykrojíme malé koláčky, které vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut do zlatova. Plech vyjmeme, koláčky necháme vychladnout.
  • 2
    Zakysanou smetanu osladíme, rovnoměrně naneseme na koláčky, do smetany vmáčkneme po jedné kuličce hroznového vína, koláčky upravíme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.