Kompot broskvový

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůBroskve
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 150mililitrůSirup Monin - grenadina
    • 30mililitrůBrandy peach
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Sacharidy
22 g
Vláknina
750 mg
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme je, rozpůlíme, a vložíme do hrnce i s peckami. Zalijeme vodou, sirupem, přilijeme trošku brandy a přivedeme k varu. Povaříme krátce asi jen 5 minut. Hrnec odstavíme a broskve necháme chladnout ve svém vlastním nálevu. Teprve nyní vyjmeme pecky.
  • 2
    Kompot nalijeme do připravených misek na kompot a podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.