Kompot míchaný

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
9 g
Cukr
71 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku dáme očištěnou, nasekanou reveň, cukr a vodu. Vaříme, dokud reveň nezačne měknout, cca 5 minut.
  • 2
    Troubu vyhřejeme na 175 stupňů.
  • 3
    Do zapékací mísy nasypeme sušené ovoce - jablka, meruňky a hrušky. Přidáme reveň i se šťávou a promícháme. Misku přiklopíme a ovoce pečeme 25 minut, v polovině pečení vše promícháme.
  • 4
    Můžeme podávat jak teplé, tak studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.