Kompot z hroznového vína s citronem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
3 g
Cukr
121 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozny důkladně propláchneme, otrháme, odstraníme stopky, bobule rozdělíme do sklenic. Cukr rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout. Poté roztokem zalijeme ovoce.
  • 2
    Do každé sklenice přidáme kolečko citronu a zavíčkujeme. Naskládáme na mřížku zavařovacího hrnce, při teplotě 80 °C sterilujeme 30 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na tmavém, suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.